Se incarca...


Fabrica de Acoperisuri Dolea

Peste 8 ani experienta in domeniu acoperisurilor

Suntem o companie tânără din Galați, cu ambiții mari în ceea ce privește dezvoltarea unor structuri de acoperișuri moderne, în special pe bază de țiglă metalică de calitate. Ne recomandă serviciile profesioniste de montaj și reparații și orice proprietar pentru care echipa Fabrica de Acoperișuri a lucrat trup și suflet de-a lungul celor 8 ani de activitate!

Suntem oricând pregătiți să oferim servicii de la A la Z pentru montajul acoperișului, mansardă, șarpantă ori terasă, dar și pentru montajul jgheaburilor, burlanelor, parazăpezilor. Ne bucurăm să avem în echipa noastră de montatori meseriași cu vechime, o garanție în plus pentru lucrul bine făcut!

Suntem principalii furnizori în SE-ul țării ai unei game largi de produse și accesorii pentru acoperișuri, dar în principal al celor de la BILKA. Ne face plăcere să punem la dispoziția clienților aflați în căutare de materie primă de calitate sfaturile unei echipe experimentate în ce privește soluțiile complete pentru acoperiș și alegerea celui mai bun tip de acoperiș pentru casa dumneavoastră.